• HOTEL ORIZONT COZIA
 • Calimanesti-Caciulata
 • Calea lui Traian, Nr. 495, Jud. Valcea
 •  
 • RECEPTIE
 • Telefon: 0748 291 031
 • Telefon: 0721 216 710
 • Telefon: 0753 088 101
 •  
 • Tel./ Fax: 0350 805 993
 • Tel./ Fax: 0350 805 994
 •  
 • Informatii: 0799 743 486

TRATAMENT BALNEO & SPA LA ORIZONT COZIA 12 NOPTI 13 ZILE

TRATAMENT BALNEO & SPA

CU PENSIUNE COMPLETA – BUFET SUEDEZ

VALABILA IN PERIOADA 16.06. – 08.09.2018

     12 NOPTI/ 13 ZILE

“ Pentru ca ne dorim tot cei mai bun pentru oaspetii nostrii si pentru a le face sejurul petrecut la noi ca fiind o parte din rai am ales cu mult curaj si ambitie si in acest sezon conceptul – PENSIUNE COMPLETA  CU TOATE MESELE SERVITE TIP BUFET SUEDEZ . Oaspetii nostrii vor putea servi absolut ce si cat doresc din produsele atent selectionate, preparate cu mult drag de bucatari profesionisti, diversificate continuu. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie in  alegerea zilnica a preparatelor culinare ”

TARIF PACHET :

2480 LEI/PERS CAZATA IN CAMERA DUBLA

Pachetul include:

 • Cazare 12nopti/13zile in camera dubla fara balcon.
 • TVA 0%.
 • Mic dejun servit intre orele 08.00-10.00 in regim bufet suedez.
 • Pranz servit intre orele 13.00 -15.00 in regim bufet suedez.
 • Cina servit intre orele 19.00 -21.30 in regim bufet suedez.
 • Serviciile de masa: INTRARE CU CINA, IESIRE DUPA MICUL DEJUN. Pentru pachetele cu pensiune completa se va servi numai apa carbogazificata sau plata . Alte bauturi alcoolice sau non alcoolice fata de cele mentionate se vor achita separat.
 • Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare
 • Pachetele de tratament sunt valabile doar pentru persoanele care se prezinta cu cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie valabil* (pentru recuperare, reabilitare medicala, catre statiunea Calimanesti- Caciulata)
 • Tratament 10 zile (de luni pana vineri) cu 4 proceduri/zi si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser – terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie de grup in piscina cu apa sarata.
 • Acces la CENTRU WELNESS & SPA : dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.
 • Intrare: Duminica dupa ora 14:00
 • Iesire: Vineri pana in ora 12:00

Informatii suplimentare:

 1. Clientii vor primi bratari la check in la receptia hotelului si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 lei/bratara.
 2. Pentru camerele cu balcon se percepe un tarif  suplimentar de 240 de lei/camera pe sejur (20 lei/camera/noapte). Camerele cu balcon sunt limitate ca si numar si se ofera in limita disponibilitatilor.
 3. Suplimentul de camera single este de 960 de lei pe sejur (80 de lei /noapte) pentru camerele cu balcon si de 720 lei pe sejur (60 de lei/noapte) pentru camerele fara balcon
 4. Suplimentul pentru apartament este de 480 de lei pe sejur/pers (40 lei/noapte/pers).
 5. Pentru copii  cu varsta  cuprinsa intre 0 si 6 ani se acorda gratuitate la cazare si masa.
 6. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita 1055 lei/sejur/copil reprezentand  supliment de masa si acces la SPA dar fara a beneficia de proceduri terapeutice.
 7. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 1415 lei/sejur/copil reprezentand suplimentul de  cazare, masa si accesul la SPA dar fara a beneficia de proceduri terapeutice .
 8. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in apartament cu parintii se achita 1415 lei/sejur/copil reprezentand suplimentul de  cazare, masa si accesul la SPA dar fara a beneficia de proceduri terapeutice .
 9. Copii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.
 10. Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie sau original).
 11. Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.
 12. Copii pot beneficia de proceduri terapeutice in baza biletului de trimitere de la medicul de familie valabil* si a documentului de identitate (carte de identitate, certificat de nastere)
 13. Tariful este valabil numai pentru 12 nopti , prelungirea se face la tarif de receptie.
 14. Pachetul este indivizibil.

Servicii suplimentare: Masaj relaxare-sudez, anticelulitic, terapeutic,sportiv, abdominal, facial, aromatic, hidratant, revitalizant, exfoliant, masaj cu pietre vulcanice, cu miere,  reflexoterapie, drenaj limfatic, impachetari anticelulitice, cu ciocolata, cu cafea, bai relaxante cu arome, biliard, servicii telefon, fax, servicii de spalatorie si calcat.

*Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, accesul la internet prin cablu sau wireless, acces  la jocuri (sah, table, rummy).

**Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala pe langa cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie valabil *** si cu alte documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize, radiografii, RMN, etc).

*** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice cu specificatia «  Catre statiunea Calimanesti – Caciulata pentru servicii de recuperare si reabilitare medicala » , iar titularul acestuia nu a avut in ultimele 6 luni servicii de recuperare si reabilitare medicala decontate de CAS. In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite la contravaloarea acestui sejur se va adauga TVA – ul de 9% si se va achita 35 lei/zi reprezentand contravaloarea consultatiei medicale precum si procedurile medicale prescrise de medicul specialist de reabilitare medicala.

REZERVARI / ANULARI:

Rezervarile si anularile vor fi comunicate de Beneficiar  la fax:0350.805.993 sau pe mail la: rezervari@hotel-orizont.ro; office@hotel-orizont.ro.

            Rezervarea va fi confirmata ferm la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea serviciilor contractate in maxim 5 zile de la emiterea facturii proforme si transmiterea prin fax sau mail a dovezii platii (transmiterea unei copii xerox a O.P. – ului semnat si stampilat bancar), diferenta pana la contravaloarea totala trebuie achitata integral pana la intrarea turistilor 

Platile se vor face in contul RO80 BRDE 390S V017 7949 3900 deschis la BRD – suc. Regina Maria –Rm. Valcea.

Anularile rezervarilor pentru individuali vor fi efectuate cu cel putin 48 de ore inaintea intrarii clientilor, numai prin fax sau mail, in cazul neprezentarilor neanuntate in termen Beneficiarul va pierde avansul reprezentand 50% din contravaloarea serviciilor contractate.

Relatii suplimentare:

mail: info@hotel-orizont.ro office@hotel-orizont.ro

URL:www.hotel-orizont.ro

Tel: 0350 805 993/994/995/996/ 0753.088.101/0799.743.486/0748.291.032