• HOTEL ORIZONT COZIA
 • Calimanesti-Caciulata
 • Calea lui Traian, Nr. 495, Jud. Valcea
 •  
 • RECEPTIE
 • Telefon: 0748 291 031
 • Telefon: 0721 216 710
 • Telefon: 0753 088 101
 •  
 • Tel./ Fax: 0350 805 993
 • Tel./ Fax: 0350 805 994
 •  
 • Informatii: 0799 743 486

OFERTA SPECIALA “CRACIUN 2017 LA ORIZONT COZIA”

                                          OFERTA SPECIALA

                         “ CRACIUN 2017 LA ORIZONT –COZIA***

Hotelul  Orizont  Cozia sarbatoreste in fiecare an cu mare bucurie Craciunul traditional  intr-o atmosfera calda si primitoare. Va invitam sa petreceti alaturi de noi, insotiti de toti cei dragi aceasta sarbatoare, cea mai indragita printre romani, sa cantam colinde langa brad si sa primim colindatorii in asteptarea lui Mos Craciun, sa ne impartasim  gandurile frumoase si sa simtim  adevaratul spirit al sarbatorii.

Aflat in statiunea Calimanesti – Caciulata, Hotelul ORIZONT -COZIA *** pune la dispozitie  94 de locuri de cazare (24 camere cu paturi twin, 19 camere duble cu pat matrimonial si 4 apartamente dintre care 29 camere cu balcon si 18 camere fara balcon) cu facilitate si confort de ” 3 stele”: mic dejun bufet suedez, linie telefonica internationala, fax, seif la receptie, restaurant,  spatiu de joaca pentru copii, baza de tratament, centru Welness & Spa , plata prin carte de credit, parcare auto. 

Hotelul Orizont Cozia oferă, prin serviciile prestate, un confort deosebit, intr-o atmosfera calda devenind locul în care vei întelege pe deplin ce înseamnă “confortul simturilor”, redescoperind starea de bine a trupului și a spiritului tau.

Va facem cunoscuta oferta speciala « CRACIUN 2017 LA ORIZONT COZIA***» prin intermediul careia va lansam invitatia sa petreceti cel mai frumos Craciun pe care l-ati petrecut vreodata.

Perioada pentru pachetele de servicii oferite sunt :

              23 decembrie 2017 – 26 decembrie 2017

Tarif pachet:

           890 lei/pachet – Loc in camera dubla fara balcon

Pachetul include:

–        Cazare – 3 nopti  in data de 23,24 si 25 decembrie

–        Mic dejun in regim bufet suedez in zilele de 24, 25 si 26 decembrie.

–        Cina de Bun Venit in data de 23  decembrie in asteptarea colindatorilor. DJ Stefan ne va insoti pe tot parcursul serii. Copii fiti pregatiti de chef – este seara voastra. Parintii vor fi invitati la petrecerea copiilor.

–        Dejun  in regim bufet suedez in data de 24 decembrie servit la Salonul Rosu

–       Cina in data de 24 decembrie cina cu meniu fix – meniu complet – mancare si bauturi (alcoolice si non alcoolice). Cu mic cu mare, cu bucurie sau cu emotii il vom astepta pe Mos Craciun. Mosul va aduce cadouri tuturor copiilor si de ce nu si parintilor cuminti.

          Va canta si ne va incanta in acesta seara, renumitul DJ EDI.

–        Dejun cu meniu fix in data de 25 decembrie – meniu complet – mancare si bauturi (alcoolice si non alcoolice)

–        Cina  festiva de Craciun in data de 25 decembrie cu meniu fix, traditional ; – meniu complet – mancare si bauturi (alcoolice si non alcoolice).

–    Petrecerea va continua in seara sfanta de Craciun cu muzica life (formatia restaurantului)

–      Acces la  CENTRU WELNESS & SPA : dotat cu sauna finlandeza, sauna umeda, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata.

–         Check in: dupa ora 14:00

–         Check out: pana in ora 12:00

–        TVA de 9% .

SUPLIMENTE :

 1. Pentru camerele cu balcon se percepe un tarif suplimentar de 60 de lei/camera pe sejur (20 lei/camera/noapte). Camerele cu balcon sunt limitate ca si numar si se ofera in limita disponibilitatilor.
 2. Suplimentul de camera single este de 300 de lei pe sejur/persoana (100 de lei /noapte/persoana) pentru camerele cu balcon si de 240 lei pe sejur/ persoana (80 de lei/noapte/persoana) pentru camerele fara balcon
 3. Suplimentul pentru apartament este de 150 de lei pe sejur/pers (50 lei/noapte/persoana).
 4. Pentru copii cu varsta  cuprinsa intre 0 si 3 ani se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti la restaurant.
 5. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani se va achita un supliment de 30 lei/zi adica 90 lei/sejur/copil.
 6. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita un supliment de 360 lei/sejur/copil reprezentand supliment de masa si acces la SPA.
 7. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita 435 lei/sejur/copil reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA.
 8. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani cazati in apartament cu parintii se achita 435 lei/sejur/copil reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA
 9. Copii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.
 10. Pentru a treia persoana adulta cazata in apartament se va achita 725 lei pe sejur/ persoana reprezentand suplimentul de cazare, masa si accesul la SPA.
 11. Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie sau original).
 12. Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale parintilor.
 13. Tariful este valabil numai pentru 3 nopti , prelungirea se face la tarif de receptie.
 14. Pachetul este indivizibil.

NOTA:

-Apartamentele se adreseaza la 2 persoane adulte si unul- doi copii sau la trei persoane adulte.

-In camerele duble se pot caza maxim 2 persoane adulte si un copil  pana la maxim 14 ani.

-Camerele cazate cu un adult si un copil mai mare de 12 ani sunt considerate camere duble.

-Prelungirea pachetului se face la pretul de receptie, (conform ofertei generale), odata cu rezervarea pachetului, in limita locurilor disponibile.

-In incinta hotelului este interzis accesul cu animale.

-Cazarea se va face incepand cu ora 14.00

Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, internet, remy, sah, table, carti de joc, loc de joaca in incinta hotelului pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 -7 ani.

Servicii suplimentare:

 • Masaj relaxare-sudez, anticelulitic, terapeutic, sportiv, abdominal, facial, aromatic, hidratant, revitalizant, exfoliant, masaj cu pietre vulcanice, cu miere, reflexoterapie, drenaj limfatic, impachetari anticelulitice, cu ciocolata, cu cafea, bai relaxante cu arome, biliard, servicii telefon, fax, spalatorie.

***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

 REZERVARI/ANULARI:

            Rezervarea locurilor la cazare, suplimentare pachetului, atat pentru copii cat si pentru adulti, se face odata cu rezervarea pachetului (datorita locurilor limitate). Nu putem fi raspunzatori de incovenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

              Pentru rezervarile suplimentare, la masa de Ajun, fara servicii de cazare, tariful pentru adulti este de 90 lei, iar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani (copie certificat de nastere) tariful este de 50 lei.

              Pentru rezervarile suplimentare, la masa festiva de Craciun, fara servicii de cazare, tariful pentru adulti este de 180 lei, iar pentru copii cu varsta cuprinsa intre  6 si 14 ani (copie certificat de nastere) tariful este de 90 lei.

Rezervarile pachetelor de Craciun se vor face in scris de catre Beneficiar la tel/fax: 0350.805.993, 994, 995 sau pe mail la urmatoarele adrese: office@hotel-orizont.ro, rezervari@hotel-orizont.ro, info@hotel-orizont.ro, in urma carora Prestatorul va confirma scris disponibilitatea locurilor si va intocmi factura proforma reprezentand contravaloarea pachetelor turistice contractate.

Pe baza facturii proforme Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetelor in maxim 10 zile lucratoare de la emiterea acesteia, si numai la primirea confirmarii avansului (OP–ului, extras bancar), Prestatorul va confirma ferm rezervarea solicitata. Optiunea de rezervare a camerelor se face in ordinea achitarii avansului. Diferenta de 50% din valoarea pachetelor contractate se va face pana la 1 decembrie 2017. Dupa aceasta data, rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.

In cazul platii avansului si anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la data de 1 decembrie 2017, avansul se pierde integral, iar rezervarea se anuleaza (constituind daune interes catre prestator).

Plata pachetelor se va face catre S.C. ARDAVA S.R.L. in contul RO80  BRDE 390S V017 7949 3900, BRD Ag. Regina Maria, Rm. Valcea, .

                  Relatii suplimentare:

Tel:     0350 805 993/994/995/996

0748 219031, 0753 088101

e-mail:            rezervari@hotel-orizont.ro,

office@hotel-orizont.ro

URL:   www.hotel-orizont.ro