- Hotel Orizont Cozia - http://www.hotel-orizont.ro -

OFERTA DE VARA – TRATAMENT 5 NOPTI 2019

OFERTA DE VARA

30.06 – 15.09.2019

PACHET TRATAMENT BALNEO & SPA CU PENSIUNE COMPLETA – BUFET SUEDEZ

Pentru ca ne dorim tot cei mai bun pentru oaspetii nostri , am ales cu mult curaj si ambitie si in acest sezon conceptul – PENSIUNE COMPLETA CU TOATE MESELE SERVITE TIP BUFET SUEDEZ . Oaspetii nostrii vor putea servi absolut ce si cat doresc din produsele atent selectionate, preparate cu mult drag de bucatari profesionisti, diversificate continuu. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie in alegerea zilnica a preparatelor culinare ”

TARIF/PACHET/PERS

5 NOPTI

12 NOPTI

LOC IN DUBLA FARA BALCON

1170 LEI

2890 LEI

LOC IN DUBLA CU BALCON

1220 LEI

3005 LEI

LOC IN APARTAMENT

1410 LEI

3475 LEI

A TREIA PERSOANA ADULTA CAZATA IN APARTAMENT

1170 LEI

2890 LEI

SGL FARA BALCON

1505 LEI

3700 LEI

SGL CU BALCON

1600 LEI

3930 LEI

FOARTE IMPORTANT : Tarifele sunt valabile doar in baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate*,in limita fondurilor disponibile.

Pachetul include:

INFORMATII SUPLIMENTARE:

  1. Clientii vor primi bratari la check in la receptia hotelului, bratari si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 lei/bratara.

  2. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.

  3. Tarife suplimentare pentru copii :

  1. In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.

  2. Tariful este valabil numai pentru 5 nopti sau 12 nopti iar prelungirea se face la tarif de receptie in limita locurilor disponibile.

  3. Rezervarile se pot face prin e-mail. Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloare in termenul specificat in factura proforma. Pentru a evita orice problema se va trimite dovada platii (OP–ului, extras bancar) prin e-mail. Diferenta de 50% din contravaloarea serviciilor se va face pana la intrarea turistilor sau in momentul check in-ului, direct la receptia hotelului cu numerar, card sau tichete de vacanta.

  4. Plata avansului, a serviciilor de cazare si a serviciilor suplimentare se face in cash, transfer

bancar sau carte de credit.

  1. Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.