- Hotel Orizont Cozia - http://www.hotel-orizont.ro -

OFERTA DE VARA – VACANTA 5 NOPTI 2019

OFERTA DE VARA

30.06 – 15.09.2019

PACHET RELAXARE SI ODIHNA – PENSIUNE COMPLETA

 Pentru ca ne dorim tot cei mai bun pentru oaspetii nostrii oferim in acest sezon estival pachete turistice PENSIUNE COMPLETA – BUFET SUEDEZ. Oaspetii nostrii vor putea servi absolut ce si cat doresc din produsele atent selectionate, preparate cu mult drag de bucatari profesionisti, diversificate continuu. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie in alegerea zilnica a preparatelor culinare ”

Tip camera

Tarif pachet 5 nopti

Tarif prelungire/zi

Loc in dbl fara balcon

1230 LEI

259 LEI

Loc in dbl cu balcon

1280 LEI

269 LEI

Loc in apartament

1485 LEI

310 LEI

A treia persoana adulta cazata in apartament

1230 LEI

259 LEI

Sgl fara balcon

1585 LEI

330 LEI

Sgl cu balcon

1685 LEI

350 LEI

Pachetul include:

Informatii suplimentare:

  1. Clientii vor primi la check in, la receptia hotelului, bratari pe care au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 lei/bratara.

  2. Tarife copii :

Pachetul se poate prelungi , in limita locurilor disponibile , suplimentul fiind de 105 lei/copil/zi.

Pachetul se poate prelungi , in limita locurilor disponibile , suplimentul fiind de 145 lei/copil/zi.

*** Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie sau original)

  1. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti..

  2. In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.

  3. Rezervarile se pot face prin e-mail. Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloare in termenul specificat in factura proforma. Pentru a evita orice problema se va trimite dovada platii (OP–ului, extras bancar) prin e-mail. Diferenta de 50% din contravaloarea serviciilor se va face pana la intrarea turistilor sau in momentul check in-ului, direct la receptia hotelului cu numerar, card sau tichete de vacanta.

  4. Plata avansului, a serviciilor de cazare si a serviciilor suplimentare se face in cash, transfer

bancar , carte de credit sau tichete de vacanta care pot fi trimise prin posta sau prin curier la adresa hotelului.

  1. Rezervarile telefonice pentu turisti individuali pentru care nu s-a facut dovada platii se vor pastra pana la ora 16.00 in ziua check-in-ului.

  2. Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.

Servicii suplimentare:

***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.