- Hotel Orizont Cozia - http://www.hotel-orizont.ro -

Oferta TRATAMENT Extrasezon 2019

OFERTE TRATAMENT

06.01– 29.06.2019 *** 15.09-22.12.2019

PACHET BALNEO & SPA LA ORIZONT COZIA

TARIF/PACHET/PERS

5 NOPTI CAZARE

12 NOPTI CAZARE

LOC IN DUBLA FARA BALCON

840 LEI

2002 LEI

LOC IN DUBLA CU BALCON

890 LEI

2122 LEI

LOC IN APARTAMENT

1050 LEI

2506 LEI

A TREIA PERSOANA ADULTA CAZATA IN APARTAMENT

840 LEI

2002 LEI

SGL FARA BALCON

1050 LEI

2506 LEI

SGL CU BALCON

1150 LEI

2746 LEI

FOARTE IMPORTANT :

Tarifele sunt valabile doar in baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate*, in limita fondurilor disponibile.

Pachetele includ:

*Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu biletul de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, cardul de sanatate si  alte documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize,radiografii,RMN,etc).

*** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice cu specificatia «Catre statiunea Calimanesti – Caciulata pentru servicii de recuperare si reabilitare medicala . In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite , nu puteti beneficia de aceasta oferta.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

  1. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.

  2. Tarife suplimentare pentru copii :

-copiii cu varsta intre 0 si 5,99 ani au gratuitate.

-al doilea copil in camera necesita obligatoriu pat suplimentar, tariful fiind de 40 lei/noapte

-copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani : 40 lei/zi fara pat suplimentar

– copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani : 80 lei/zi cu pat suplimentar

-peste 14 ani copiii sunt considerati adulti

-tarifele reprezinta supliment de cazare si includ micul dejun si acces la SPA.

-este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (copie sau original)

-serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale adultilor.In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.

  1. Rezervarile se pot face prin e-mail. Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloare in termenul specificat in factura proforma. Pentru a evita orice problema se va trimite dovada platii (OP–ului, extras bancar) prin e-mail. Diferenta de 50% din contravaloarea serviciilor se va face pana la intrarea turistilor sau in momentul check in-ului, direct la receptia hotelului cu numerar, card sau tichete de vacanta.

  2. Plata avansului, a serviciilor de cazare si a serviciilor suplimentare se face in cash, transfer

bancar sau carte de credit.

  1. Rezervarile telefonice pentu turisti individuali pentru care nu s-a facut dovada platii se vor pastra pana la ora 16.00 in ziua check-in-ului.

  2. Check in: Duminica dupa ora 15:00
  3. Check out: Vineri pana in ora 11:30
  4. Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.

Servicii suplimentare:

***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.