• HOTEL ORIZONT COZIA
 • Calimanesti-Caciulata
 • Calea lui Traian, Nr. 495, Jud. Valcea
 •  
 • RECEPTIE
 • Telefon: 0748 291 031
 • Telefon: 0721 216 710
 • Telefon: 0753 088 101
 •  
 • Tel./ Fax: 0350 805 993
 • Tel./ Fax: 0350 805 994
 •  
 • Informatii: 0799 743 486

TRATAMENT BALNEO & SPA EXTRASEZON 2018

TRATAMENT BALNEO & SPA LA ORIZONT COZIA  

VALABILA IN PERIOADA 08.01.2018 – 15.06.2018 ; 09.09-21.12.2017         

TARIF/PACHET/PERS 5 NOPTI 12 NOPTI
LOC IN DUBLA FARA BALCON 790 LEI 1798 LEI
LOC IN DUBLA CU BALCON 830 LEI 1894 LEI
SINGLE FARA BALCON 970 LEI 2230 LEI
SINGLE CU BALCON 1010 LEI 2326 LEI
LOC IN APARTAMENT 1030 LEI 2374 LEI

FOARTE IMPORTANT :  Tarifele sunt valabile doar in baza cardului de sanatate, a dovezii de asigurat medical si a biletului de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate*.

Pachetele includ:

 • Cazare   5 / 12 nopti.
 • TVA 0%
 • Masa in regim fisa cont de in valoare de 200 lei/pers pentru pachetul de 5 nopti, respectiv 480 lei/pers pentru pachetul de 12 nopti.Masa se va servi a la carte in restaurantul hotelului. In fisa cont este inclusa doar mancarea nu si bauturi alcoolice si non-alcoolice
 • Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare
 • Tratament 5/10 zile (de luni pana vineri) cu 4 proceduri/zi si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser – terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie ;
 • Acces la  CENTRU WELNESS & SPA : dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.
 • Serviciile de masa: INTRARE DUMINICA CU CINA, IESIRE VINERI DUPA MICUL DEJUN.
 • Intrare: Duminica dupa ora 14:00
 • Iesire: Vineri pana in ora 12:00

Informatii suplimentare:

 1. Pentru copii  cu varsta  cuprinsa intre 0 si 6 ani cazati in camera cu parintii, se acorda gratuitate la cazare, acces spa si mic dejun.
 2. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita 40 lei/zi reprezentand  supliment de cazare, mic dejun si acces la SPA si 25 lei/zi supliment masa – fise cont dar fara a include proceduri terapeutice.
 3. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar se achita  70 lei/zi reprezentand suplimentul de  cazare, mic dejun si accesul la SPA si 25 lei/zi supliment masa – fise cont dar fara a include proceduri terapeutice.
 4. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in apartament cu parintii se achita 70 lei/zi reprezentand suplimentul de  cazare, mic dejun si accesul la SPA si 25 lei/zi supliment masa – fise cont dar fara a include proceduri terapeutice.
 5. Copii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.
 6. Al doilea copil in camera necesita obligatoriu pat suplimentar, tariful fiind de 30 lei/noapte.
 7. Contravaloare serviciilor de cazare si masa oferite copiilor va avea TVA de 9%
 8. Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie)
 9. Serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale adultilor.
 10. Copii pot beneficia de proceduri terapeutice in baza biletului de trimitere de la medicul de familie valabil* si a documentului de identitate ( certificat de nastere)
 11. Tariful este valabil numai pentru 5 respectiv 12 nopti de cazare , prelungirea se face la tarif de receptie.
 12. Pachetul este indivizibil.

Servicii suplimentare:

 • Masaj relaxare, anticelulitic, terapeutic, abdominal, facial, suedez, sportiv,
 • Masaj cu pietre vulcanice, cu miere, revitalizant, exfoliant, hidratant, aromatic,
 • Reflexoterapie, Drenaj limfatic, Bai relaxante,Impachetari anticelulitice, cu cafea, cu ciocolata
 • Biliard, minifotbal, servicii telefon, fax, servicii de spalatorie si calcat.
 • Servicii medicale : electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, termoterapie( unde scurte), ultrasonoterapie, kinetoterapie individuala, foto-termoterapie, pneumoterapie( aerosoli cu apa sulfuroasa), laseroterapie, hidroterapie (bai galvanice -patru celulare, gimnastica medicala, bai cu bule, bai cu plante), crenoterapie, masaj medical, acordate numai in baza consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala.
 • *Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu biletul de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, dovada de asigurat (adeverinta de salariat sau cupon de pensie), cardul de sanatate si  alte documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize,radiografii,RMN,etc).
 • *** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice cu specificatia «Catre statiunea Calimanesti – Caciulata pentru servicii de recuperare si reabilitare medicala . In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite la contravaloarea acestui sejur se va adauga TVA – ul de 9% pentru serviciile de cazare si masa, 25lei  pentru consultatia medicala, si 40 de lei/zi pentru 4 proceduri medicale prescrise de medicul specialist de reabilitare medicala.
 • **Pentru eliberarea concediilor medicale este obligatorie dovada de asigurat(adeverinta de salariat)  si cardul de sanatate.

Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii   si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

Servicii gratuite:parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, acces la internet prin cablu sau wireless, acces nelimitat la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani.

Rezervarile se pot face telefonic, prin mail sau fax. Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloare in 5 zile de la emiterea facturii proforme. Pentru a evita orice problema se va trimite dovada platii (OP–ului, extras bancar) pe fax sau mail. Diferenta de 50% din contravaloarea serviciilor se va face pana la intrarea turistilor sau in momentul check in-ului, direct la receptia hotelului cu numerar sau card. Rezervarile telefonice pentu turisti individuali pentru care nu s-a facut dovada platii se vor pastra pana la ora 16.00 in ziua check-in-ului. Mentinerea rezervarii dupa aceasta ora se va face doar dupa reconfirmare telefonica din partea turistului.

Plata avansului, a serviciilor de cazare si a serviciilor suplimentare se face in cash, transfer bancar sau carte de credit.Plata se face in contul RO80 BRDE 390S V017 7949 3900 deschis la BRD Agentia Regina Maria Rm. Valcea.   Anularile rezervarilor pentru individuali vor fi efectuate cu cel putin 48 de ore inaintea intrarii clientilor, numai prin fax sau mail, in cazul neprezentarilor neanuntate in termen Beneficiarul va pierde avansul reprezentand 50% din contravaloarea serviciilor contractate.

CONTACT                                                                                            INFORMATII

RECEPTIE – REZERVARI                                                    Web address: www.hotel-orizont.ro

E-mail: rezervari@hotel-orizont.ro                                             E-mail: info@hotel-orizont.ro

Tel. rezervari: 0350/805.993/994/995/996; 0748.291.031        Tel. informatii:  0753.088.101/0799.743.486