- Hotel Orizont Cozia - https://www.hotel-orizont.ro -

OFERTA DE VARA – TRATAMENT 5 NOPTI 2021

OFERTA DE VARA

27.06 – 10.09.2021

PACHET TRATAMENT BALNEO & SPA

CU PENSIUNE COMPLETA  BUFET SUEDEZ 

TARIF/PACHET/PERSOANA Pachet 5 nopti Pachet 12 nopti
Loc in camera dubla fara balcon 1305 LEI 3209 LEI
Loc in camera dubla cu balcon 1355 LEI 3329 LEI
Loc in apartament 1520 LEI 3725 LEI
A treia persoana adulta cazata in apartament 1305 LEI 3209 LEI
Single fara balcon 1685 LEI 4121 LEI
Single cu balcon 1780 LEI 4349 LEI

FOARTE IMPORTANT: Tarifele sunt valabile doar in baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere de la medicul de familie, decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate*, in limita fondurilor disponibile.

            Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa prezinte la consultatia medicala, pe langa cardul de sanatate, biletul de trimitere valabil ***  de la medicul de familie si alte documentele care contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize, radiografii, RMN, etc).

*** Biletul de trimitere de la medicul de familie, reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin de 60 de zile calendaristice (titularul acestuia sa nu fi avut in ultimele 6 luni, servicii de recuperare si reabilitare medicala, decontate de CAS). In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, nu puteti beneficia de aceasta oferta! 

PACHETUL INCLUDE:

Informatii/Tarife suplimentare:

  1. Clientii vor primi la check in, la receptia hotelului, bratari pe care au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar, se va achita suma de 10 lei/bratara.
  2. Tarifele nu includ taxa de statiune in valoare de 2 lei/zi/camera.
  3. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (cu varsta pana in 14 ani). Tarifele de  cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.
  4. Tarife copii :

*** Este obligatorie, prezentarea la check-in, a documentelor care atesta varsta copiilor (copie sau original)

  1. In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.
  2. Tariful este valabil numai pentru 5 nopti sau 12 nopti iar prelungirea se face la tarif de receptie in limita locurilor disponibile.
  3. Rezervarile se pot face prin e-mail. Beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloare in termenul specificat in factura proforma. Pentru a evita orice problema, se va trimite dovada platii (OP–ului, extras bancar) prin e-mail. Diferenta de 50% din contravaloarea serviciilor, se va achita pana la inceperea sejurului turistic sau in momentul checkin-ului, direct la receptia hotelului, cu numerar, card sau tichete de vacanta.
  4. Plata avansului, a serviciilor de cazare si a serviciilor suplimentare se face in cash, transfer bancar, card sau tichete de vacanta.
  5. Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula. 

Servicii suplimentare: 

***Serviciile suplimentare, nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite contra cost, in limita disponibilitatii, pe durata programului de functionare afisat.

NOTA COVID19:

*Pentru siguranta dumneavoastra si a personalului, serviciile vor fi oferite in conformitate cu normele impuse de autoritati  !!! 

 Contact                                                                                       Informatii

Receptie – rezervari                                                        web address: www.hotel-orizont.ro

E-mail: rezervari@hotel-orizont.ro                                 e-mail: office@hotel-orizont.ro

Telefon rezervari:                                                                 Telefon informatii:

0350/805.993; 0748.291.031                                                  0799.743.486