Check-In 15:00 / Check-Out 11:30 0748 291 031 0350 805 993
Cazare Căciulata

Cazare Hotel Orizont Cozia

Decor

Cazare hotel în Căciulata

Cazare în Călimănești Căciulata la Hotelul Orizont Cozia. Hotel cu SPA, sala de conferinta, restaurant si terasa, cu oferte de cazare in Calimanesti Caciulata la preturi avantajoase.

Cameră dublă

Cameră dublă cu pat matrimonial.

Tarife cazare demipensiune, de la 308 Lei / Loc

25.10.2023 – 30.06.2024

Cameră dublă twin

Cameră cu două paturi twin

Tarife cazare demipensiune, de la 308 Lei / Loc

25.10.2023 – 30.06.2024

Apartament

Apartament cu pat matrimonial, canapea extensibilă și balcon.

Tarife cazare demipensiune, de la 358 Lei / Loc

25.10.2023 – 30.06.2024

Tarife cazare demipensiune

25.10.2023 – 30.06.2024

Loc în dublă fără balcon: 308 Lei

Loc în dublă cu balcon: 318 Lei

Loc single fără balcon: 398 Lei

Loc single cu balcon: 418 Lei

Loc în apartament: 358 Lei

A treia persoană adultă cazată în apartament: 308 Lei

Aflat in statiunea Calimanesti Caciulata, Hotelul Orizont Cozia *** pune la dispozitia turistilor 94 de locuri de cazare in Caciulata (31 camere matrimoniale, 12 camere TWIN si 4 apartamente) cu facilitate si confort de 3 stele (mic dejun bufet suedez, telefon linie internationala, seif , distribuirea corespondentei, masaj, biliard, masa de fotbal, spatiu de joaca pentru copii in interior, plata prin cartea de credit, parcare iluminata , lift, sala de conferinta si tratament balnear).

Statiunea Calimanesti Caciulata este considerata „perla” statiunilor de pe valea Oltului, datorita peisajelor mirifice ce pot fi admirate in aceasta zona a Romaniei. Din intreaga suprafata a statiunii, aproape jumatate este acoperita de intinsele paduri de foioase si rasinoase.

Este o statiune balneoclimaterica care a fost atestata documentar in 1386 si este renumita pe plan international (la recomandarea doctorului Carol Davila, Napoleon al treilea se trata cu apa minerala adusa de la izvoarele de aici). Toate aceste frumuseti pot fi admirate numai vizitand statiunea Calimanesti Caciulata. Statiunea Caciulata se remarca prin baza de tratament cu ape termale,izvoare naturale, bazine cu sulf si Manastirile Cozia, Turnu si Stanisoara.

Hotelul Orizont Cozia pe langa serviciile de cazare in Caciulata, va poate pune la dispozitie si o sala de conferinta modernasi eleganta, dotata la standard (telefon, video-proiector, flip-chart, microfoane wireless, sonorizare, sistem de auditie si amplificare) cu o capacitate maxima de 100 de locuri. Hotel Orizont din Calimanesti Caciualta este locul ideal pentru organizarea diverselor evenimente (team building-uri, traning-uri, receptii, interviuri) datorita serviciilor profesionale ale angajatilor nostrii care garanteaza succesul intrunirilor dumneavoastra. Cazare Caciulata.

Oferta de cazare la Calimanesti Caciulata. Hotel in Calimanesti Caciulata cu SPA, sala de conferinta, restaurant si terasa. Oferta de cazare in Calimanesti Caciulata la preturi avantajoase. Click pentru tarife cazare Calimanesti Caciulata

Amplasat la doar 18 km de Ramnicu Valcea, Hotelul Orizont din Calimanesti Caciulata va invita la cazare sa va petreceti sejurul si vacantele intr-un decor linistitor, confortabil si elegant, chiar in centrul statiunii Caciulata. Aerul curat si peisajul imbietor iti ofera cu siguranta un sejur de neuitat, Calimanesti Caciulata fiind un loc nemaipomenit pentru relaxare. Varful muntelui Cozia, raul Olt se pot observa cu usurinta de catre turistii cazati la Hotelul Orizont-Cozia din statiunea Calimanesti Caciulata.

Manastirea TurnuManastirea CoziaSchitul OstrovParcul National Cozia, ruinele castrului roman Arutela cat si Manastirea Frasinei ce se afla in drum spre Ramnicu Valcea sunt doar cateva din atractiile turistice ce pot fi vizitate daca optati pentru cazare la Hotel Orizont in statiunea Calimanesti Caciulata. Statiunea este renumita mai ales pentru numeroasele bai termale, baze de tratamanet, izvoare naturale pentru diferite afectiuni.

Va asteptam sa va cazati la Caciulata!