Check-In 15:00 / Check-Out 11:30 0748 291 031 0350 805 993
SPA Calimanesti Caciulata

SPA CĂLIMĂNEȘTI CĂCIULATA SPA Hotel Orizont Cozia

Decor

SPA Calimanesti Caciulata

Hotelul Orizont Cozia din statiunea Calimanesti Caciulata a deschis in luna august 2013 un centru Wellness & SPA ultramodern si elegant, devenind cu siguranta, una dintre cele mai interesante locatii de pe Valea Oltului. Centrul Wellness & SPA va ofera o ambianta deosebita, este locul in care vei intelege pe deplin ce inseamna „confortul simturilor”, redescoperind starea de bine a trupului si a aspiritului tau.

Centrul Wellness & SPA va pune la dispozitie o piscina cu apa dulce incalzita la 30°-32° C, o piscina cu apa sarata incalzita la 35° – 36° C – adusa direct de la Ocnele Mari, doua jacuzzi pentru rasfat maxim, dusuri moderne cu hidromasaj si cromoterapie.

Piscina apa calda

Zona SPA Calimanesti Caciulata a hotelului Orizont Cozia va propune, printre altele, sauna finlandeza unde beneficiati pe deplin de cromoterapie, baie turceasca – hamam, care va invaluie in aburul inmiresmat de menta si eucalipt, fantana de gheata pentru revigorare maxima, dusul emotional ce imbina ploaia tropicala cu ceata rece dar si cu masaj acvatic, cabine de masaj si sala de cromoterapie si de relaxare.

Salina din SPA Calimanesti Caciulata din cadrul Hotelului Orizont Cozia este de asemenea o noutate, avand peretii din caramizi de sare de Himalaya, sarea provenind din muntii Himalaya, cu proprietati terapeutice speciale, si o grota de sare formata din bolovani de sare de la Ocnele Mari.

In salina sunt inhalati aerosoli salini cu ajutorul carora se trateaza diverse afectiuni, in special afectiunile respiratorii.

Serviciile de Wellness si SPA oferite va reconforteaza, va revigoreaza, va stimuleaza si va energizeaza deopotriva, pentru a privi viata cu bucurie, fiind locul ideal pentru relaxare si petrecerea unui sejur de exceptie in doi sau alaturi de familie si prieteni.


Program de funcționare SPA: 08:30 – 20:00


Aici, la Hotel Orizont Cozia SPA, veti gasi alchimia perfecta intre: stare de bine, frumusete, autenticitate si rafinament.


Centrul SPA Calimanesti Caciulata

Imagini cu centrul SPA al Hotelului Orizont Cozia din Calimanesti Caciulata

Piscina cu apă dulce, bazinul cu apă sărată încălzită, dușuri emoționale


Saună finlandeză, saună uscată – Hamam, jacuzzi


Salina cu sare de Himalaya și bulgări sare de la Ocnele Mari